Καλως ηρθατε στο ξενοδοχειο Summer Dream

πολυχρονο χαλκιδικη ελλαδα

Το ξενοδοχείο Summer Dream – ένα 3 αστέρων ξενοδοχείο- βρίσκεται στο Πολύχρονο Χαλκιδικής. Το Summer Dream είναι 50m από την θάλασσα, ανακαινισμένο πλήρως το 2015 με χώρο Parking και πισίνα με υδρομασάζ.

Διαθέτει 24 δωμάτια δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και δίχωρα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, TV, Internet, air-condition, μπαλκόνι,δορυφορική κεραία και τηλέφωνο. Στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου μας θα βρείτε την πανέμορφη πισίνα μας με τις

Η φιλοσοφία μας Στο ξενοδοχείο μας πιστεύουμε ότι η πολυτέλεια βρίσκεται στη φιλοξενία, την απλότητα και τη διακριτικότητα. Φροντίζουμε οι επισκέπτες μας να βρίσκουν ό,τι χρειάζονται για να έχουν μια χαλαρή, ήσυχη και ευχάριστη διαμονή. Συνδυάζουμε τις χαμηλές τιμές μας με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Η φιλοσοφια μας

Στο ξενοδοχείο μας πιστεύουμε ότι η πολυτέλεια βρίσκεται στη φιλοξενία, την απλότητα και τη διακριτικότητα. Φροντίζουμε οι επισκέπτες μας να βρίσκουν ό,τι χρειάζονται για να έχουν μια χαλαρή, ήσυχη και ευχάριστη διαμονή. Συνδυάζουμε τις χαμηλές τιμές μας με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Κριτικες